БГ I EN

Избелване

Изтритите и скъсени зъби са възстановени посредством композитни изграждания. Хармонизирана е линията на меките тъкани чрез пластична пародонтална хирургия.

Разстоянията между зъбите са премахнати посредством естетични възстановявания с фотополимер.

Фронталните зъби са силно изтрити и скъсени. След избелване и изграждане с фотополимер, естетиката е изцяло възстановена.

Некоректните стари, с променен цвят пломби са подменени с изцяло керамични корони.

Вследствие на вреден навик – скърцане със зъби (бруксизъм), зъбите са скъсени и с множество шиечни дефекти. При лечението подобрихме контура на лигавицата и възстановихме зъбите с керамични фасети.

Хармонията на меките тъкани и зъбите е постигната след пластика на венеца и изцяло керамични конструкции на четирите горни резци.

Липсващите кътници долу ляво са заместени с имплантати и металокерамични корони върху тях.

Комплексно лечение с помощта на имплантати.

Цялостното лечение включва пластика на меките тъкани и подмяна на неточните и неестетични конструкции с нови, изработени от металокерамика.

Централните горни резци имат променен цвят и пукнатини в емайла. Корекцията е извършена с керамични фасети.

Вторият десен резец е със счупен корен в следствие на травма. Зъбът е изваден и заместен с имплантат и корона.

Зъбите са избелени, след което с фасети на четирите горни резеца са възстановени изтриването и негативната линия на усмивката.

Силно ерозираните в резултат на прекомерна консумация на цитруси горни фронтални зъби, са възстановени с помощта на фасети.

Посредством комплексно лечение е премахната негативната линия на усмивката.

Липсващите по рождение горни странични резци са възстановени с помощта на имплантати след ортодонтска подготовка. Короните върху имплантатите са от цирконий.